Populiariausios prekės

Aktyvūs filtrai

  • 8,50 €
    Gold C ir D 0,07mm blakstienos
    Siekdami dar tobulesnių rezultatų, sukūrėme šią GOLD blakstienų liniją, kurios dėka atliksite profesionalų Volume technikos (2D – 8D) priauginimą! Aukščiausios kokybės ir itin juodos blakstienos nepriekaištingiems rezultatams! Blakstienos pagamintos pagal naujausią technologiją, kuri leidžia joms idealiai išsivėduokliuoti bei lengvai nusiimti nuo juostelės.
  • 0,65 €
    Vitamino A+D kremas po procedūros, 5g

    Vitaminas A+D padeda atstatyti odą po permanentinio makiažo, šviesos impulso terapijos (IPL), mikroadatų, tatuiravimo ir microblading procedūrų. Taip pat atgaivina sausą odą.

    Sudėtis: lanolinas, baltasis petrolatas, parafinas ir kvapai.

    Naudojimas: tepti po procedūrų pažeistą odą 3-4 kartus per dieną. 

    Gamintojas: Fougera, Melville, New York.

    Talpa: 5g

  • 0,50 €
    Paakių pagalvėlės, 1pora

    Tobulos formos, puikiai prilimpa, išsilenkia pagal akies formą. Drėkina ir minkština paakių zoną.

  • Klijai Master, 5ml
    • Išparduota
    20,00 €
    Klijai Master, 5ml

    DĖMESIO - NAUJA PARTIJA !!!!
    GK Master - tai patys populiariausi Lietuvoje, itin stipraus ir ilgalaikio sukibimo, ypatingai greitai džiūstantys blakstienų priauginimo klijai. Džiūvimo laikas tik 1-1,5 sekundės. Šiais klijais priaugintų blakstienų nešiojimo trukmė gali siekti iki 8 savaičių. Klijai tinka tiek klasikiniam, tiek VOLUME technikos priauginimui.

  • 9,40 €
    BL (Blink) audinės blakstienos

    PAČIOS POPULIARIAUSIOS pasaulyje BL (Blink) aukščiausios kokybės, elastingos, pusiau blizgios, audinės MINK blakstienos. Itin patvarios blakstienos niekada nesusivelia ir nepakeičia savo formos visą nešiojimo laikotarpį, kadangi šios blakstienos pagamintos iš specialaus patentuoto mikropluošto.

  • 26,00 €
    GK XD brows HENNA antakių dažai

    PATYS POPULIARIAUSI Lietuvoje - aukščiausios kokybės ilgalaikiai GK XD brows HENNA antakių dažai. Tai henna (chna) antakių dažai, pasižymintys ypatingai ilgu išsilaikymu tiek ant antakių plaukelių, tiek ant odos.
    Kiekis 15ml.
    Nori pamėginti? 
    Užsisakyk MĖGINĮ pačios populiariausios - tamsiai rudos spalvos.

  • 0,55 €
    Paakių pagalvėlės, 1pora

    Tobulos formos, puikiai prilimpa, išsilenkia pagal akies formą. Drėkina ir minkština paakių zoną.

  • 22,00 €
    Klijai GLAM, 5ml

    GLAM - tai patikimiausi, aukščiausios kategorijos BL firmos, itin stipraus ir ilgalaikio sukibimo, greitai džiūstantys blakstienų priauginimo klijai. Džiuvimo laikas tik 1+ sekundės. Naujausia patobulinta formulė atspari karščiui ir aliejams. Tobuli klijai meistrei profesionalei, atliekančiai ne tik klasikinį blakstienų priauginimą, bet ir Volume, Russian ir Mega Volume. 

  • 0,16 €
    Vienkartinės galvos kepuraitės
    Vienkartinė, balta, gofruota kepuraitė, kuri lengvai priglunda prie galvos. Pagaminta iš polipropileno.
    Dydis universalus, nespaudžia.
  • GK XD volume blakstienos, MIX
    • -4,00 €
    11,00 € 15,00 €
    GK XD volume blakstienos
    2021 metų TOP NAUJIENA – „GK XD easy fanning“ blakstienos sukurtos išgauti norimą išskirtinį ir itin ryškų priauginimą, kiekvienai klientei individualiai. Šios blakstienos pačios suformuoja TOBULĄ KUOKŠTELĮ!
  • GK XD volume blakstienos, MIX
    • -3,00 €
    12,00 € 15,00 €
    GK XD volume blakstienos, MIX
    2022 metų TOP NAUJIENA – „GK XD easy fanning“ blakstienos sukurtos išgauti norimą išskirtinį ir itin ryškų priauginimą, kiekvienai klientei individualiai. Šios blakstienos pačios suformuoja TOBULĄ KUOKŠTELĮ!
  • 3,50 €
    Popierinė medicininė juostelė, 3M

    Medicininė juostelė skirta pakelti viršutinį voką arba prilaikyti apatines blakstienas blakstienų priauginimo metu.
    Pagaminta iš specialaus popieriaus pluošto, todėl paviršius lygus, be pūkelių. Juostelė yra baltos spalvos, dėl to blakstienos matosi aiškiau. Tinka jautriai ir sausai odai, kadangi lengvai nuimama. Ant itin riebios, pudra degtos odos rekomenduojame naudoti plastikinę juostelę.

  • 8,00 €
    GK CLASSIC blakstienos, MIX

    GK blakstienos - tai nauja blakstienų linija, skirta tik profesionaliam priauginimui. Blakstienos pagamintos pagal patentuotą technologiją, kurios dėka blakstienos yra aukščiausios kokybės, suteikiančios lengvą, natūralų priauginimą. Blakstienos yra patvarios, elastingos, minkštos.

  • 22,00 €
    RefectoCil priemonės blakstienų ir antakių laminavimui „1“ ir „2“

    Atnaujinta FORMULĖ!
    „1“ - RefectoCil LashPerm - suformuos ilgalaikį išlaikymą, „2“ - RefectoCil Neutralizer - užfiksuos pageidaujamą formą. Priemonių sudėtyje esantys Kolagenas ir Cisteinas maitina blakstienas ir jas nuostabiai užriečia, o akys atrodo didesnės ir išraiškingesnės. 

  • 3,50 €
    Buteliukas su pipete, 1ml
    Itin mažas ir dailus buteliukas su pipete.
    Buteliuko dydis su pipete: 16mm x 22mm x 25mm
  • 3,50 €
    Plastikinė medicininė juostelė, 3M

    Lipni plastikinė juostelė paakių apsaugai blakstienų priauginio metu. Naudojimas: lipni juostelė skirta naudoti blakstienų priauginimo metu voko ar antaklio pakėlimui, taip pat gali būti naudojama paakių pagalvėlių tvirtinimui.
    Ilgis - 3m

  • Grožio kultas FLAT blakstienos, MIX
    • -2,00 €
    13,00 € 15,00 €
    GOLD FLAT blakstienos, MIX

    GOLD FLAT blakstienos - tai naujausia plokščių blakstienų linija, skirta tik profesionaliam ryškiam priauginimui. Blakstienos pagamintos pagal patentuotą technologiją, kurios dėka blakstienos yra aukščiausios kokybės, suteikiančios ypatingą ryškumą - jos juodos ir labai lengvos. Blakstienos yra patvarios, elastingos, minkštos.

  • 16,00 €
    Skaidrūs klijai blakstienų ir antakių laminavimui, 4ml

    Klijai skirti blakstienų pritvirtinimui prie silikoninių padelių arba antakių fiksavimui prieš 1+2 priemones. Užtepus ant padelių palaukti kelias sekundes, kad apdžiūtų, tada tvirtinkite blakstienas. Klijus nuvalomi/ištirpinami vandeniu suvilgytu vatos diskeliu ar kosmetiniu šepetėliu.
    Po naudojimo iš karto uždarykite.
    Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.
    Atidarius galioja 3 mėn.

  • 9,50 €
    Kreminis oksidantas RefectoCil 3%, antakių/blakstienų dažams

    Kreminis oksidantas RefectoCil 3%, antakių/blakstienų dažams.

    Kiekis - 100ml

  • 15,00 €
    BL nuriebalintojas, 50ml

    Tai pats populiariausias pasaulyje pripažintos kompanijos BL (Blink) natūralių blakstienų nuriebalintojas (Primer) - dezinfekatorius. Itin gerai paruošia blakstienas prieš blakstienų priauginimo procedūrą bei korekciją - papildymą: nuvalo riebalinius ir baltyminius nešvarumus; padidina klijų sukibimą su blakstiena; paruošia blakstienas priauginimui; padidina priaugintų blakstienų patvarumą.

  • 3,30 €
    Markeris - žymeklis

    Itin kokybi6kas, netoksiškas, gelinis žymeklis.
    Markerio storis: 0,5mm.
    Markerio spalva: juoda.

  • 6,00 €
    Mikrošepetėliai, 100vnt
    Mikro šepetėliai skirti blakstienų laminavimo, ilgalaikio makiažo bei blakstienų priauginimo procedūros metu. 
  • 7,90 €
    Dažai antakiams ir blakstienoms, 15ml

    Patys populiariausi Lietuvoje! Blakstienos ir antakiai nudažyti su RefectoCil visada atrodys puikiai! Blakstienos atrodys aiškiai ilgesnės ir didesnės apimties, nes dažymas išryškina visą jų ilgį. RefectoCil antakių ir blakstienų dažai jau 60 metų yra sėkmingai parduodami visame pasaulyje ir juos pripažįsta milijonai klientų.

  • 8,00 €
    Profesionalus antakių dažymo teptukas, kirstas

    Šis specialus, kietas antakių teptukas leidžia itin tiksliai ir greitai užtepti antakių dažus. Sintetiniai šereliai ilgai tarnauja ir lengvai nusiplauna vandeniu.
    Teptuko ilgis 14,5cm